Rólunk

Több mint 15 éve dolgozunk ipari projekteken. Többek között adatközpontok, erőművek, logisztikai központok, vegyi- és gyógyszergyárak, valamint autógyárak kivitelezésén.

Célországaink közé tartozik Belgium, Hollandia, Németország, Svédország és Dánia, de a világ számos országában dolgozunk.

Cégünk megbízható gazdasági háttérrel rendelkezik, több száz főt foglalkoztatunk. Kiemelkedő kereseti- és szakmai fejlődési lehetőséget, valamint hosszútávú munkahelyet biztosítunk Kollégáinknak.

Villanyszerelőink feladatai közé tartozik a kábelhúzás, kábelek kötése, a nyomvonalépítés, a világítási- és elektromos hálózatok kiépítése. Villanyszerelő segédmunkás Kollégáink a villanyszerelők munkájának segítése mellett pedig a nyomvonalépítést és a kábelhúzást végzik.

Folyamatosan elérhető tanfolyamaink közé tartozik emelőgépek üzemeltetése, karos- és ollósemelő használata, kábeltesztelői végzettség megszerzése, munkavédelmi tanfolyamok elvégzése.

Kecskeméti irodánk folyamatos segítséget nyújt munkavállalóinak a munkába állás előtt és a teljes munkaviszony alatt. Elkészítjük a szükséges dokumentációkat, megszervezzük a ki- és hazautazást, megoldjuk a lakhatási feltételeket és minden esetben segítünk az idegennyelvi kommunikációban.

Jelentkezz hozzánk, ha rendelkezel szakmai tapasztalattal, vagy ha még nem vagy biztos szakmai tudásodban, de szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni és fejlődni!